söndag 23 januari 2011

Pruttepojk, eller hur var det?

SUPRISE FEST, var det igår! Då Norge kommer beröva oss på 2 underbara människor, blev de avfirande med pompa och ståt. Vad har de som är så bra, de där norrmännen? JOooo, de har olja, berg och dalar, bra ekonomi, späckhuggare och nu Lina och Tobbe.
Blandade känslor då det var en skiiitrolig fest men Lina är ju min "ringa varje dag person", vi är pajas 1 och 2... Hursom helst så blir det några besök till Norge inom snar framtid.
Festen var i varje fall succe! Lina måste tyckt det var konstigt att all hennes vänner var sjuka dagen innan flytt men neee, hon ana inget. Ia lurade de nygifta paret till sin butik innan de skulle gå ut och äta, jag kunde tyvärr inte följa med eftersom jag hade kräkan;) Där stod vi alla gömda i kulisserna och när de steg på skrek vi utav bara helvete .SUPRISE!!!! Wohoo, sedan var det vin, snittar och tapenad i mängder! Ia är värsta Micke Bindefelt! Sedan bar det av till en närliggande kariokebar, har aldrig varit på en, det var toppen. Alla sjöng/skrek och skratta! Lina sa vilka vänner vi har, jag säger vilka vänner Ni är! Tack för denna otroliga kväll!
LYCKA TILL I NORGE!

0 kommentarer: